Vélemények, Tapasztalatok • Azoktól akik kipróbálták a herpesz elleni szereket

Lászlóné Irénke – Szolnok
„A propoliszos ecsetelés nálam bevált a herpesz ellen! A kellemetlen, olykor már fájdalmas tünetek a kezelés második napjára egyértelműen enyhültek!”

Pál István- Pécs
„Amikor kijön a herpeszem, csak a propolisz kivonatát használom, a mielőbbi gyógyulás érdekében.”

Szabó Erzsébet – Budapest II.
„Úgy gondolom a herpesz akkor jön ki, ha kevés a C-vitamin is a szervezetünkben. Ezt a fontos vitamint pedig könnyedén, szinte bármilyen módon és bármikor pótolhatjuk: gyümölcsökkel, zöldségekkel, étrend-kiegészítőkkel. Ügyeljünk hát a C-vitamin bevitelére!”

Baráth Ildikó – Nagykőrös
„A C-vitamin mellé megelőzésképpen Amino Lizin kapszulákat is fogyasztok, hiszen a legelső herpeszemnél ez egy nagyon jól bevált praktikának bizonyult!”

Bakonyi Zsolt – Bajavelemenyek
„Lizin kapszulákat akkor kezdek el bekapkodni, hogyha úgy érzem, jön kifelé az ajakherpesz. A gyógyulás gyorsabb + azt is tapasztaltam, hogy a herpesz nagysága kisebb is.”

Zsák Károlyné – Dombóvár
„A propoliszt mindenképpen ajánlanám herpesz ellen. Nálunk az egész családnak segített!”

Farkas Attila – Budafok
„Jómagam a Grépfrútmag cseppek vizes oldatát amellett ,hogy megittam, arra is használtam, hogy  kenegettem vele a herpeszemet. Mindkettő praktikát hatékonynak gondolom. Párhuzamosan alkalmazva meg különösen szembetűnő volt a gyorsabb gyógyulás.”

Egy törzsvásárló
„Az én javaslatom herpesz ellen az, hogy mindenképpen ügyeljünk arra, hogy napi szinten támogassuk immunrendszerünket. A propolisz, az aloe vera, vagy az ezüstkolloid olyan természetes készítmények, melyek immunerősítő hatásúak.”

Neickl Gergely – Mór
„Én az ezüstkolloidot is bátran ajánlanám herpesz ellen. Amióta kolloidot használok a herpesz jóval ritkábban jön ki, mint korábban, amikor 2-3 havonta is megjelent. Az utóbbi időben volt, hogy évek is elteltek két herpesz között!”

Kutasi Zoltán – Celldömölk
„Ha már kijött a herpesz, nagyon fontos, hogy segítsük annak mielőbbi leszáradását. A proplisz erre a célra eredményesen alkalmazható.”

Nagy Miklós – Nyíregyháza
„Sajnos volt szerencsém már többször az ajakherpeszhez. Szerintem nem csak én gondolom úgy, hogy főleg az elején, kis túlzással persze, de elviselhetetlen az az égő-viszkető érzés, majd a kifekélyesedni is képes hólyagok megjelenése… Ja és mások szemében sem egy jó pont, ha az embernek herpesze van! A herpeszt nem könnyű eltüntetni! Nekem ebben az aloe vera nedve segített, melyet külsőleg finoman elosztva napi többször a herpeszre tettem. Biztos ami biztos, aloe italt is ittam mellé!”

Rajna Cintia – Csurgó
„Sokkal inkább grépfrútmag kivonat, mint a gyógyszertárakban kapható herpesztapasz!”

Czakó Piroska – Dorog
„Nekem az aloe verás kezelés, vagy nevezzük borogatásnak, sokat segített a regenerálódásban, illetve abban, hogy a csúnyácska herpesz látható nyomai rövidebb időn belül eltűnhessenek.”

Jámbor Emil – Budapest XV.
„Kismillió praktikát kipróbáltam már herpesz ellen. Amit kimondottan ajánlok sorstársaimnak, az a grapefruitmag kivonat. Amikor érzem a herpesz előjeleként a viszketést, rákenek egy fülpiszkálóra pár cseppet, és napi 2-3 alkalommal ecsetelem vele a bőrömet. Belsőleg is segít, igyuk rendeltetésszerűen, hogy támogathassuk immunrendszerünk működését!”

Szabó Csilla – Tatabánya
„Herpesz ellen ajánlom a következőt: Napi 3 alkalommal 1 teáskanálnyi ezüstkolloid oldatot késleltetve nyeljünk le. Ezzel párhuzamosan 1-1 csepp grépfrútmag kivonatot csepegtessünk a herpeszre napi 6-8 alkalommal. Garantálható, hogy 2 nap után szembetűnő lesz a javulás!”

Rozgonyi Péter – Tápiószecső
„Az ezüstkolloid, a propolisz és a grépfrútmag-csepp kiváló fertőtlenítők, külsőleg bátran alkalmazhatjuk őket herpesz ellen!”

Dunai Szilvia – Budapest IV.
„Sajnálatos mód tapasztaltam, hogy a herpesz rendre elő-előjött a menstruációm alatt. Úgy döntöttem gyógyszerek helyett olyan immunerősítőket választok, melyekkel nem csak általános egészségemen javíthatok, de megteremthetem azt az immun-környezetet, mely gátat szabhat a vírus aktiválódásának. Például ilyenkor nem hiányozhat a C-vitamin tabletta az étrendemből!”